INFO@CALSISCO.COM

Casa Rural a l’ Alt Empordà

Un entorn privilejat on podràs visitar i fer un munt d’activitats

Sant Pere de Rodes

El Monestir de Sant Pere de Rodes s’aixeca en un dels cims de la serra de Rodes, una cadena a primera línia de mar al nord de l’Alt Empordà. És un dels nombrosos testimonis de l’ arquitectura romànica catalana, però potser és un dels arquitectònicament
més sofisticats.

Golf de Peralada

Magnífic camp de 18 forats amb una distància de 6071 m, par 71. És un camp amb un petit desnivell, caracteritzat per nombrosos llacs i rius, i molt arbrat, apte per a tot tipus de jugadors. També hi ha un pitch & putt compacte de 9 forats, un camp de pràctiques, 3 putting greens, una zona d ́approach, cursos i lliçons, proshop així com un bar i restaurant.
Un magnífic camp a la Costa Brava.

Sant Quirze de Colera

El monestir de Sant Quirze de Colera és una abadia benedictina de l’antic comtat d’Empúries, dins els límits del bisbat de Girona, situada a l’actual terme municipal de Rabós (Alt Empordà). És un conjunt arquitectònic format per la basílica de Sant Quirze, diverses dependències monàstiques

Barcelona

Barcelona és una ciutat espanyola, capital de la comunitat autònoma de Catalunya, de la província homònima i de la comarca del Barcelonès.

Cadaqués

Situada en plena península del Cap de Creus, Cadaqués és una de les localitats més emblemàtiques de la Costa Brava gironina.